OLD SALT CREW - KAPITÁNY KÖZVETÍTÉSTőlünk minden információhoz hozzájuthat, ami szükséges ahhoz, hogy barátaival, családjával eltöltsön hosszabb rövidebb időt az Adrián, önállóan vagy profi kapitánnyal, akár teljes személyzettel ellátott, minden kényelemmel felszerelt hajón.

Hajóbérlés az adrián - Horvátország

 
A hajóbérléshez nem feltétel a tengerész jártasság, elég, ha egy fő van a fedélzeten, aki megfelelő képesítéssel és gyakorlattal rendelkezik. Ilyen személyt – skippert –, mi az Ön kérésére biztosítunk. A skipperek több éves hajózási gyakorlattal rendelkeznek, néhányan még ma is aktív tengerésztisztek.

További információkért vegye fel velünk a kapcsolatot itt!

„A mólón úgynevezett elegáns kikötést rendeztünk az összecsődült kíváncsiak tiszteletére. Az elegáns kikötés annyiban van, hogy az ember duzzadó vitorlákkal őrültként nekikormányoz a kőgátnak, mintha meg sem akarna állani a vásárcsarnok közepéig. Mikor a hajó orra már csak két méternyire van a mólótól és az avatlanok szívét vad rémület nyilalja át, akkor a kormányos egész testével nekiveti magát a rúdnak, a hajó hirtelen megfordul a maga tengelye körül, miközben az öregvitorla vászon-niagara alakjában a födélzetre zuhan. Az elegáns kikötés fölötte hatásos látványosság. Egy hibája mégis van. Ha a kormány valahogyan megtagadná a szolgálatot, akkor a hajó szilánkokra törik, mint a falhoz vágott húsvéti tojás.”

„Lelkiismeretes kormányos tehát csak oly esetben köt ki elegánsan, ha csinos hölgyek állanak a mólón. Ez az eset pedig »fennforgott« Szebenikóban.” (Herczeg Ferenc - Szelek szárnyán)

AKTUALITÁSOK

Tekintse meg akciós kínálatunkat!
Ha folyamatosan értesülni szeretne aján­latainkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ismerkedjen meg a nálunk bérelhető, illetve megvásárolható hajók típusaival! Képes adatbázisunkban többszáz hajó fotóját böngészheti.  Hajótípusok »