OLD SALT CREW - EXTRÉM CSAPATÉPÍTÉSA csapatépítés vitorlás hajón nagyon hatékony módja egy közösség potenciáljának kifejezésére. Az első és legfontosabb szabály a csapatmunka!

Hajóbérlés az adrián - Csapatépítés

A vitorlázás bemutatja a legjobb módját a különböző képességek alkalmazásának és javításának, miközben a „korlátozott tér” megnövekszik minden egyes alkal-mazkodási képességtől és csoportos együttműködéstől.

A külső munkakörülmények – mint a vitorlázás – javítják a csapat belső együttműködését, kommunikációs haté-konyságát, a kapcsolatokat, a kollektív célokat és a csapat iránt tanúsított lojalitás létrejöttét.

Elsődlegesen egy 3 napos programot dolgoztunk ki 6 – 8 személy részére. De lehetőség van igény szerinti, kisebb nagyobb létszámú csapatok összekovácsolására is. Programjaink Sibenik, Marina Mandalina-ból indulnak és végződnek. Nap közben a csodálatos Adrián, a zöld vagy kopár szigetek között hajózunk, éhünket és szomjunkat a dalmát ételekkel, italokkal csillapítva.

Keressen bennünket, hogy testreszabott konkrét ajánlatunkat mielőbb megküldhessük Önnek.

AKTUALITÁSOK

Tekintse meg akciós kínálatunkat!
Ha folyamatosan értesülni szeretne aján­latainkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ismerkedjen meg a nálunk bérelhető, illetve megvásárolható hajók típusaival! Képes adatbázisunkban többszáz hajó fotóját böngészheti.  Hajótípusok »