VALÓS IDEJŰ HAJÓKERESŐ

MOTOROS- ÉS VITORLÁS HAJÓK, VALAMINT GULETEK BÉRLÉSE AZ ÖN IGÉNYEI SZERINT

Rendszeresen frissülő adatbázisunkban megkeresheti az Önnek megfelelő helyet, valamint hajót ahhoz, hogy barátaival, családjával hosszabb-rövidebb időt eltölthessen az Adrián.

Horvátországi, montenegrói és szlovéniai partnereink hajói az alábbi két egymástól független VALÓS IDEJŰ keresőben találhatóak. Előfordulnak átfedések. Kérjük, hogy ajánlatkéréshez használják mindkettőt, hogy a megfelelő hajót megtalálhassák.Elvünk, hogy ne érezzék kényszernek az azonnali döntést, melyik hajót válasszák. Ez nem is lehetséges egyetlen pillanat alatt, hisz az adatbázisok mindig az előre összeállított listaárakat tartalmazzák, nem pedig az akciós kínálatokat.

Ezért ajánljuk, hogy ne csak az adatbázis megtekintése alapján döntsék el, melyik hajót szeretnék bérelni, hanem kérjék személyre szabott ajánlatunkat, mely már tartalmazza az esetleges aktuális akciós árakat, valamint minden tudnivalót az adriai hajóbérléssel kapcsolatban.

AKTUALITÁSOK

Tekintse meg akciós kínálatunkat!
Ha folyamatosan értesülni szeretne aján­latainkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ismerkedjen meg a nálunk bérelhető, illetve megvásárolható hajók típusaival! Képes adatbázisunkban többszáz hajó fotóját böngészheti.  Hajótípusok »