Üdvözlöm a fedélzeten!

„A vitorlázást két okból is kedvelem. Az egyik az, hogy a hajón minden napnak huszonnégy órája van. A nagyvárosi ember, ki az örökös kapkodás és sietség között arra sem ér rá, hogy éljen, egyszerre bővében van az időnek. Mit csinálsz ma délután? Kitisztítod az angol pipádat. Ahhoz azonban madártoll is kellene. Jól van, alkonyatkor majd keresünk egy szárcsát vagy egy búvárt, a pipatisztogatással ráérünk holnap is.” (Herczeg Ferenc – Szelek szárnyán)

1980 óta vagyok tengerész. A Budapesti Műszaki Egyetem Hajózási Szak Tengerész Fedélzeti Ágazatán diplomáztam. Az eltelt évek során tengerésztiszti és első osztályú, korlátlan vitorlás hajóvezetői képesítést szereztem, több, a tengeri hajóvezetéshez szükséges kiegészítéssel együtt. 2000-ig magyar, angol és svéd tengerjáró hajókon szolgáltam fedélzeti tisztként, majd ettől fogva magyar és horvát charter cégeknél skipperként dolgoztam. Az Old Salt (vén tengeri medve) Kft-t 2006-ban hoztam létre. Munkámban tapasztalt tengerészek is segítenek, akik mind a hajózás, mind a charterezés területén bizonyították már rátermettségüket.

„Egyébként nem ismerek épületesebb foglalkozást, mint csillagos éjjel a hajókormány mellett ülni. Az ember ilyenkor nem gondolkozik, hanem az éber álomnak valami különös állapotában van, mikor hímes, kecses és fura sületlenségek bugyborékolnak az agyában. Mintha hasis-álomban volna. Az elmult éjjel meg éppen mesés pompájú volt. Az ég csillagképei mintha megszaporodtak volna; sohasem látott, gyémántszemű csudák bukkantak elő a végtelen éjszakából. Minden csillag párja ott ringott a fekete vízben, és mivel a láthatáron az ég összefolyt a vízzel, az a különös érzésem lett, mintha a lágyjárású hajómmal némán ott lebegnék a csillagos mindenségben.” (Herczeg Ferenc – Szelek szárnyán)

Célkitűzésünk

Csak magas szintű szolgáltatással vagyunk elégedettek. Tevékenységünk ezért csak egy célra koncentrálódik: vitorlás és motoros hajók bérbeadásának lebonyolítására.
Valljuk, hogy nem a mennyiség, hanem a minőség a fontos, ezért döntöttük úgy, hogy az Adrián, a Mi Tengerünkön foglalkozunk hajóbérléssel. Büszkén állítjuk, folyamatosan bővülő, frissülő adatbázisunk tartalmazza az Adrián található vitorlások, motorosok, guletek legszélesebb skáláját, Szlovéniát, Horvátországot és Montenegrót beleértve.

Tőlünk minden információhoz hozzájuthat, ami szükséges ahhoz, hogy barátaival, családjával eltöltsön hosszabb rövidebb időt az Adrián, önállóan vagy profi kapitánnyal, akár teljes személyzettel ellátott, minden kényelemmel felszerelt hajón.

Elvünk, hogy ne érezzék kényszernek az azonnali döntést, melyik hajót válasszák. Ez nem is lehetséges egyetlen pillanat alatt, hisz az adatbázisok mindig az előre összeállított listaárakat tartalmazzák, nem pedig az akciós kínálatokat. Ezért ajánljuk ügyfeleinknek, hogy ne csak az adatbázis megtekintése alapján döntsék el, melyik hajót szeretnék bérelni, hanem személyre szabott ajánlatunk alapján, mely már tartalmazza az aktuális akciós árakat is.

A horvátországi kikötőkről is talál információkat, hol találhatóak, hogyan lehet kommunikálni velük, lehet-e helyfoglalást előre kérni, stb.

Szeretne tengeri hajó vezetői képesítést szerezni? Ebben is segítséget ajánlunk, partnereink évtizedek óta a szakma kiválóságai.

Ha pedig már nem bérelne, hanem vásárolna hajót, akkor tekintse meg kínálatunkat.

Reméljük Ön is megtisztel bizalmával. Kérje személyre szabott ajánlatunkat, hogy a jövőben Ön is megelégedett törzs utasunk lehessen, akár mint Vén tengeri medve!

Jó szelet!

Miért az Old Salt?

Minőségi szolgáltatás

Folyamatosan frissülő adatbázis

Kedvező árak

Vegye fel velünk a kapcsolatot

booking@oldsalt.hu

+36 20 585 1198